goedkope jeans

Silver Creek

Silver Creek jeans

Silver Creek jeans is een denim merk van Nederlandse bodem met een zeer Amerikaanse inslag. De kleding lijkt te zijn weggelopen van de Route 66, maar dan met een moderne twist. De collecties van Silver Creek bevat een kledinglijn voor heren en eentje voor dames, waarbij natuurlijk de jeans de grote blikvangers zijn. Daarnaast vind je in de collectie ook casual topjes, overhemden en blouses en een groot assortiment accessoires die perfect afgestemd zijn op de jeans. Uiteraard kun je deze jeans eenvoudig combineren met de kleding in je eigen garderobe.

De geschiedenis van Silver Creek

Silver Creek is een jeans merk van Nederlandse bodem. Het hoofdkwartier bevindt zich in Arnhem, wat zich de laatste jaren steeds meer manifesteert als een heuse modestad. Hier werken de ontwerpers dagelijks aan nieuwe collecties. Het jeansmerk bestaat sinds 1995 en is daarmee een van de jonge modemerken van ons land. Al vanaf het begin wisten de ontwerpers de modewereld te veroveren met de jeans, waardoor deze niet meer weg te denken is uit de Nederlandse modewereld. De ontwerpen hebben een authentieke look & feel – dat komt doordat de ontwerpers zich graag laten inspireren door het land waar de jeans groot zijn geworden, de USA – maar zijn ook zeer trendy, dankzij het gebruik van de modernste materialen en goedgeplaatste details. Denim en casual gaan hand in had en dat geldt ook voor deze jeans en de rest van de bijpassende collectie. Aan ieder kledingstuk kun je zien dat er met veel liefde en passie aan de ontwerpen worden gewerkt, waardoor er mooie, verrassende ontwerpen ontstaan die je gewoon moet hebben.

Drie bekendste type Silver Creek

Bij de dames zijn vooral Rebel, Silver en Pearl jeans erg populair. Rebel is geschikt voor jonge vrouwen die graag een statement willen maken. Silver past bij iedere vrouw, deze bluejeans zijn perfect te combineren met je garderobe. De Pearl jeans zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een white wash finish.

De drie bekendste types jeans voor heren zijn Denver, Dylan en Davy. Alle drie echte robuuste, mannelijke jeans die je zowel casual als sportief met een blazer kunt dragen. Denver jeans hebben een stone washed finish, terwijl de Dylan jeans een egale kleur hebben. Davy is de bluejeans met trendy scheurtjes en patches.