goedkope jeans

Levis 5806

Levis 5806

De Levis 5806 is een favoriete broek onder vrouwelijke liefhebbers van jeans. Dat is ook niet geheel vreemd, want de broek heeft een uitstekende pasvorm. Deze Levis jeans zorgt er voor dat je vrouwelijke vormen op een mooie en nette naar voren komen, zonder dat het afstotelijk wordt. De meeste vrouwen zijn laaiend enthousiast over deze jeans en dat komt vooral door de goede pasvorm. Vrouwen die voorheen lastig aan een goede jeans kwamen, kunnen met deze broek uitstekend uit de voeten. Het bedrijf Levis maakt dan ook gebruik van pasvormen die afgestemd zijn op de vrouwelijke vormen.

Bijzondere kenmerken van de Levis 5806

De Levis 5806 heeft een prima aansluitende pasvorm is prima geschikt voor vrouwen met iets bredere heupen. Het model is voorzien van 5 broekzakken, een rits en een knoop. Het is mogelijk om een riem te dragen bij deze jeans. De broek zit mooi straks op het bovenbeen en valt onder de knie uitlopend. De Levis 5806 geeft je het gevoel dat je benen langer zijn, waardoor je meer vrouwelijkheid zult uitstralen. Deze broek mag dan ook niet ontbreken in jouw kledingkast!

Verkrijgbare pasvormen Levis 5806

Er is een mooi model van de Levis 5806 verkrijgbaar. Dit is de bold curve bootcut Levis jeans. Deze broek beschikt over een uitstekende pasvorm. Deze Levis jeans is onder andere verkrijgbaar in de kleuren dark denim en blue sands. Daardoor kan de jeans het gehele jaar gedragen worden. Wanneer je een perfect zittende spijkerbroek wilt, dan kun je met dit model prima uit de voeten.