goedkope jeans

Levis 508

Levis 508

De Levis 508 is een prachtige Levis jeans met een klassieke, maar toch sportieve uitstraling. De meeste modellen van deze broek bestaan volledig uit katoen. Maar er zijn ook modellen die grotendeels uit katoen bestaan, maar voor een klein gedeelte ook uit polyester en elasthaan. Uiteraard is dat geheel afhankelijk van het model dat wordt aangeschaft. Het is een prachtige broek die enorm populair is onder jonge mensen. Er zijn dan ook maar weinigen die geen model van de Levis 508 in de kledingkast hebben hangen.

Bijzondere kenmerken van de Levis 508

De Levis 508 is een spijkerbroek die enigszins slobberig om de heupen zit, met taps die toelopen naar de broekspijpen. Het is een broek die los om de heupen zit, maar heeft ook absoluut een serieuze stijl. Het is een sportieve spijkerbroek met een stoere uitstraling. De broekspijpen lopen iets naar binnen bij deze jeans. Hij is voorzien van totaal 5 zakken. Deze zijn aan zowel de voorkant als de achterkant te vinden.

Verkrijgbare pasvormen Levis 508

De Levis 508 is onder andere verkrijgbaar in de modelen regular taper jeans en regular fit jeans. Uiteraard zijn deze modellen verkrijgbaar in verschillende wassingen en kleuren. Grijs, zwart en blauw zijn dan ook enkele van de kleuren waarin de jeans verkrijgbaar zijn. Er zal vast een Levis jeans van deze modellen bij zitten dat je aanspreekt en die je met veel plezier zult dragen. Hij is stoer, eigentijds en tevens voorzien van een uitstekende kwaliteit.