goedkope jeans

Rasem

Chasin Rasem

Chasin jeans zijn betrekkelijke jonge en trendy spijkerbroeken. Chasin bestaat sinds 1992 en het merk bruist van levenslust. Deze jeans wil grensoverschrijdend zijn en dynamisch. De naam Chasin jeans komt uit een song. De broeken worden kunstmatig rauwer gemaakt door strategisch stukjes van de jeans kapot te maken. In recente reclamefilmpjes speelt filmster Ash Stymist uit Engeland een overtuigend model voor het dragen van deze jeans. De Chasin Rasem jeans wil een tijdloze functionele urban jeans zijn die door jong en oud wereldwijd gedragen wordt.

Verkrijgbare pasvormen

Er zijn verschillende pasvormen van de Chasin Rasem jeans. De Ego Rasemmodellen zijn geclassificeerd naar nummer en hebben een 3D effect. Let op de zijnaad van de broekspijpen waar een drie D effect is aangebracht. Het materiaal van de jeans is voonamelijk katoen, maar er is iets van elastane aan toegevoegd.

De Rasem Tapered fit jeans.

De Chasin jeans heeft diverse modellen die een trendy wassing hebben en trapered pijpen. Deze broekspijpen lopen vanaf de knie wat nauwer naar beneden en liggen iets geplooid op de schoen. Deze Chasin jeans zijn goed betaalbaar en duurzaam. Let op de kreukeffecten, de wassing en de uitgekiende kunstmatig toegebrachte beschadiging van de stof. Ondanks deze bewuste styling moet de jeans er natuurlijk uitzien.

De hotste modellen vind je in de Ego Rasem lijn. Deze jeans zijn zo gemaakt dat jij je er soepel in kunt bewegen. Ze moeten tegen een stootje kunnen en een jonge uitstraling hebben. De licht gekleurde blauwe faded modellen zijn hot, maar je kunt deze broek ook in andere kleuren krijgen. Springen op je surfboard en lekker voetballen of basketballen moet allemaal gaan in deze soepele jeans Ego Rasem.