goedkope jeans

Crincle

Chasin Crincle jeans

Als man wil je voortdurend aantrekkelijk gevonden. Dit kun je bewerkstelligen door bewust met kleding om te gaan. Wil je een prachtig model jeans dragen, dan is Chasin Crincle een echte aanrader. Deze jeans zorgt er voor dat je stralend en stoer voor de dag komt. Deze jeans is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ook nog eens een kleurrijke indruk maakt op je omgeving. Deze trendy broek zit erg comfortabel en heeft een perfecte pasvorm. Deze gekleurde denim broek maakt je tot een belangrijke prooi voor de vrouwen in je omgeving.

Bijzondere kenmerken van Crincle

De Chasin Crincle is volledig gemaakt van katoen. Hij is voorzien van een knoop sluiting. De broek is verkrijgbaar met een laag taille model. Dan wordt de broek dus onder de heupen gedragen. Er is echter ook een model verkrijgbaar welke net op de heupen hangt, maar deze zit niet heel hoog in de taille. De broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder groen, oranje, rood en een zandkleur. Het logo van Chasin zit gestikt in de zijnaad van de jeans. Deze broek is voorzien van 5 zakken en kan daarnaast ook prima met een mooie riem gedragen worden.

Verkrijgbare pasvormen

De Chasin Crincle is verkrijgbaar in een tapered fit model en heeft een crincle effect aan de onderkant. De broek valt normaal op de bovenbenen en loopt vanaf de knieën iets naar binnen. De jeans heeft een perfecte pasvorm. De broek draag je natuurlijk met andere mooie kleding. Dit kunnen bijvoorbeeld gekleurde schoenen zijn. Deze colored denim broek mag niet in jouw kledingcollectie ontbreken en zorgt er voor dat je een trendy en stoere uitstraling neerzet. Daardoor krijg je meer aandacht van een mooie vrouw en welke man wil dat nu niet?